loader-img
loader-img-2
آریو، دستیار هوش مصنوعی پیشنهادگر کتاب در انتشارات علمی و فرهنگی

آریو، دستیار هوش مصنوعی پیشنهادگر کتاب در انتشارات علمی و فرهنگی انتشارات علمی و فرهنگی در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از دستیار هوش مصنوعی فارسی‌زبان با توانایی معرفی و پیشنهاد کتاب با عنوان «آریو» رونمایی می‌کند.

این دستیار هوشمند که با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته‌ هوش مصنوعی طراحی شده، قادر است به‌صورت گفت‌وگومحور به مخاطبان کمک کند تا بر اساس علایق، سن، حوزه مطالعاتی و نیازهای فرهنگی خود، کتاب‌های مناسب را انتخاب کنند. 

آریو از طریق سایت رسمی انتشارات علمی و فرهنگی به نشانی elmifarhangi.com در دسترس خواهد بود و هم‌زمان با روزهای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران، فعال می‌شود و برای عموم بازدیدکنندگان قابل استفاده خواهد بود. 

در طراحی این پروژه تلاش شده است تا از ظرفیت‌های هوش مصنوعی زایا، به‌ویژه ترکیب روش‌های بازیابی و تولید ومدیریت محتوا و پاسخ‌گویی برای ارتقای تجربه‌ مخاطب و توسعه‌ فرهنگ کتاب‌خوانی استفاده شود. گفت‌وگو با «آریو» کاملاً تعاملی بوده و به‌تدریج با یادگیری از رفتار کاربران، پیشنهادهای دقیق‌تری ارائه می‌دهد. 

سیدجمال هادیان، مدیرعامل انتشارات علمی و فرهنگی، در این‌باره گفت: «هوش مصنوعی را نه تهدید، بلکه فرصت می‌دانیم؛ فرصتی برای غنی‌تر کردن گفت‌وگوهای فرهنگی. آریو آمده است تا فناوری را به خدمت کتاب و اندیشه درآورد. انتشارات علمی و فرهنگی یکی از پیشروان تالیف و ترجمه آثار فاخر علوم انسانی و هنر است که امروز نیز از فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی برای توسعه تولید محتوا و ارتباط با مخاطبان بهره می‌برد»

رونمایی رسمی از «آریو» روز پنجشنبه 18 اردیبهشت‌ماه در غرفه‌ انتشارات علمی و فرهنگی انجام خواهد شد و این دستیار هوشمند از همان روز برای همه علاقه‌مندان قابل استفاده خواهد بود.
 

دیدگاه شما
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی